Bekuta priznala da NIJE UZBUĐENA zbog nove sezone "Zvezda Granda", pa otkrila NOVINE u takmičenju i kako će birati kandidate...

Dolazak u Grandov studio na Košutnjaku u Ani Bekuti uvek budi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, a nakon lenje pauze pevačica je spremna da ponovo učestvuje u potrazi za novom zvezdom ''Granda''.

Ana Bekuta, foto: Prva TV
Ana Bekuta, foto: Prva TV
.

Kako već godinama sedi na mestu stručnog člana žirija, Ana se navikla na sve ono što ovaj šou donosi te iskreno kaže da je ovog puta pozitivna trema zbog početka izostala.

"Ušlo mi je u krv sve ovo, i smatram da je to samo nastavak prošlogodišnje sezone. Nisam nešto ni uzbuđena. Jesam jer jedva čekam da vidim scenu koja je nova, vidim da nam je i bekstejdž nov", rekla je Ana pred početak snimanja.

Kada je reč o kriterijumima po kojima će ove sezone birati kandidate za svoj tim, Bekuta kaže da se ništa neće promeniti u odnosu na prethodne godine.

"To je sve mačka u džaku. Ja se uvek rukovodim onim da bude dobar pevač a sve ostalo ćemo nadograditi, nadoknaditi i unaprediti e sad sve zavisi koliko će oni da slušaju, upijaju i da se daju na sceni. Presudna mi je boja glasa, ja tako biram kandidate", otkrila je pevačica za grand.online.