Suprug Nikoline Pišek joj čestitao godišnjicu braka, a ona mu odgovorila: "JA BIH RAZVOD, pa..."

Harizmatična voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug, istoričar umetnosti i biznismen Vidoje Ristović, nedavno su obeležili osam godina braka. Budući da se o detaljima njihovog braka ne zna mnogo, voditeljka je svojim komentarom uz fotografiju iznenadila mnoge.

NIkolina Pišek, foto: Prva TV
NIkolina Pišek, foto: Prva TV
.

Tog 3. septembra 2013. godine mediji su danima pisali o luksuznoj svadbi koja se održala u Monaku.

Hrvatska voditeljka i srpski istoričar umetnosti za svojih 70 zvanica platili su dolazak i trodnevni boravak u luksuznom hotelu. Mlada je nosila venčanicu američke modne kreatorke Minik Lilije, a ruku joj je krasio verenički prsten "Cartier" optočen brilijantima, prenosi Blic.

Privatnim avionom, mladenci su nekoliko dana ranije otputovali u Italiju kako bi kupili venčanicu koju je Nikolina nosila na njen najsrećniji dan u životu.

Mladoženjin kum bio je biznismen Miša Beko.

Posle nešto više od godinu dana braka, Nikolina i Vidoje su, u decembru 2014, dobili ćerku Unu Sofiju. Voditeljka ima i ćerku Hanu iz prethodnog braka, a Vidoje ćerku Katarinu.

.

Vidoje je putem društvenih mreža čestitao svojoj supruzi godišnjicu, te je napisao:

"Sretna nam bila ljubavi", glasila je poruka ponosnog supruga, a onda je na iznenađenje mnogih Nikolina ostavila komentar u kom je poručila da želi da okonča brak.

"Ja bih razvod, pa žurku ponovo. I treba mi hitno nova haljina. Samo je dostava iz Njujorka malo upitna", glasio je komentar Nikoline Pišek.

Ubrzo je usledio Vidojev odgovor:

"I molim te, kumu nikako da menjaš".

Fotografiju Nikoline i Vidoja sa venčanja 2013. godine možete pogledati NA OVOM LINKU