Showbiz vesti

Marija Šerifović tužna zbog odlaska JK iz “Zvezda Granda”: Ostavila joj poruku, pa dotukla Jelenu

Pevačica nije komentarisala dolazak Cece Ražnatović u žiri, ali je jednom rečenicom stavila svima do znanja šta misli o novonastaloj situaciji

04.09.2021. - 12:39h
marija šerifović
foto: Prva TV

Mnoge kolege Jelene Karleuše s kojima je sedela godinama u “Zvezdama Granda” nisu uspele da sakriju emocije povodom njenog odlaska iz ovog muzičkog programa, a među poslednjima se oglasila Marija Šerifović.

Pevačice su vremenom postale prijateljice, tokom snimanja emisija dobro su se zabavljale, a iako je neretko dolazilo do nesuglasica, Šerifovićeva je javno poručila da je tužna.

Ona je na svom Instagram profilu postavila njihove zajedničke fotografije evocirajući uspomene, a napisala je nekoliko reči kako se oseća zbog odlaska JK.

Fotografiju možete pogledati na LINKU.

— Možda nas spoji predstava nova, ponovo… – napisala je kratko Marija, a Jelena je na to ostavila u komentaru emotikom slomljenog srca.

Ipak, ona nije komentarisala i novu članicu žirija, Cecu Ražnatović.

Podsetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija, nakon što je “Grand” u svom saopštenju naveo da je novi član njena najveća rivalka na estradi – Ceca, piše 24sedam.

– Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz “Zvezda Granda” i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine , sam obavestila “Grand” produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi – napisala je Jelena i dodala:

– Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija.