Ceca o žiriranju u "Zvezdama Granda": Pred nama tri dobre godine

Juče je u medijima poput bombe odjeknula vest da će se u ulozi članice žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" naći Svetlana Ceca Ražnatović i to umesto Jelene Karleuše.

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

U intervjuu za Blic, Ceca je otkrila koga možemo smatrati glavnim krivcem što će od sada i ona biti deo takmičenja?

- Sudbinu. Šalu na stranu. Interesovanje menadžmenta Grand produkcije i na kraju otvorene i poštene pregovore koji su kao rezultat dali da potpišemo ugovor, rekla je Ceca.

Na pitanje koliko dugo će trajati saradnja, odgovorila je:

- U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu, ispirčala je pevačica.

A da li će Ceca biti stroga ili ne?

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji trebaju da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra, zaključila je Ražnatovićeva.

Izvor: Blic