Showbiz vesti

Slavne ličnosti koje su UNIŠTILE brak zbog AFERA SA DADILJAMA: Za Afleka i Švarcenegera mnogi zanju, ali za drugu dvojicu!?

Samo u poslednjih nekoliko godina videli smo nekoliko slavnih osoba navodno uhvaćenih s kućnom pomoćnicom ili dadiljom: Ben Aflek, Tarek El Musa, roker Gavin Rosdejl...

05.09.2021. - 08:26h
Ben Aflek
Ben Aflekfoto: Profimedia

Ovo čak nije ni novi trend. Još u osamdesetim godina, Mik Džeger je uhvaćen sa dadiljom na ulici, a komičar Džo Piskopo prevario je svoju tadašnju suprugu s dadiljom.

Varanje nije ništa novo, ali kad je s nekim angažovanim da pomogne oko kuće, da gleda decu, i neizbežno postane vrlo blizak sa svima - to je srceparajuće.

Evo pet slavnih parova čiji su brakovi navodno uništeni zbog afera s dadiljama.

Ben Aflek

Nakon što se vest o razvodu Bena Afleka i Dženifer Garner pojavila, krenule su glasine o Aflekovom udvaranju dadilji Kristin Ouzounian. Šuškalo se 2016. godine da je Kristin navodno stvarala probleme i u braku Toma Bradijsa, piše Žena.blic.

Arnold Švarceneger

Guverner nije imao aferu s dadiljom, ali je imao dete koje je dobio s kućnom pomoćnicom tokom braka s Marijom Šrajver. Marija i Arnold deset godina nakon što je novinarka zatražila raskid braka još uvek se nisu razveli, pa je njihov brak okončan tek 2011. godine.

Mik Džeger

Šuškalo se da su brak Mika Džegera i Džeri Hol narušavale Džegerove divlje seksualne avanture sa Kler Housman, dadiljom koju su angažovali da čuva decu za vreme turneje "Rolling Stonesa".

Robin Vilijams

Robin Vilijams i Valerija Velardi rastali su se zbog njegove afere s dadiljom Maršom Garses, s kojom se kasnije venčao. No, govorilo se kako je Valerija znala za glumčevu sklonost drugim ženama. Vilijams i Garses bili su u braku 19 godina i dobili su dvoje dece.

Stiven Belafonte

Bivša članica popularne grupe "Spice Girls" Melanija Brov optužila je Stivena Belafontea da je spavao s dadiljom tokom njihove bitke za razvod braka početkom 2017. godine. Dadilja Lorin Gils iznenada se našla u unakrsnoj vatri, Stiven je odbacio sve optužbe, a Mel B je čak dobila i zabranu prilaska svojoj bivšoj dadilji.