Oglasili se članovi žirija "ZVEZDE GRANDA", evo šta kažu o Cecinom dolasku

Na radost i iznenađenje mnogih, Svetlana Ceca Ražnatović pridružiće se čuvenoj šestorki "Zvezda Granda" u novoj televizijskoj sezoni koja počinje 18. septembara na Prvoj!

Mili, foto: Prva TV
Mili, foto: Prva TV
.

Ova vest je kao bomba odjeknula u domaćim medijima, pogotovo što dolazi na mesto Jelene Karleuše.

Među prvima za Grand Online se oglasio Aleksandar Milić Mili i prokomentarisao ovu odluku produkcije koja se dugo čuvala u tajnosti.

- Raduje me Cecin dolazak u žiri. Ona je moj saradnik više od 20 godina i znam da će se sjajno uklopiti u već razigrani šou kakav je "Zvezde Granda". Takva zvezda kao što je ona treba produkciji i verujem da će i jedni i drugi profitirati u ovoj sezoni. Ako negde bude zapelo, naravno da može da računa na moju pomoć, uostalom kao i svi članovi žirija. Uvek sam tu za svoje kolege. Inače, Ceca dolazi u već uigrani tim, a kvalitet emisije će sigurno postati isti - rekao je Mili za Grand. Online, dok je Đorđe David istakao da ne može da dođe k' sebi od šoka.

Ceca, foto: PRVA TV
Ceca, foto: PRVA TV
.

- Iznenađen sam zaista. Ostajem pri stavu da do nove sezone o ovoj odluci ne dajem izjave za medije, pa čak ni za vas. Izvinite, ali vidimo se i gledamo 18. septembra - kratko je poručio roker.

Sa druge strane, muzički urednik ''Zvezda Granda'' i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, smatra da je svako kompetentno i stručno lice, dobrodošlo u ovaj šou.

- Iako sam deo produkcije ne bavim se ovakvim vrstama odluka i promena, ali mislim da svako ko ima uspešnu karijeru i vredno radi i voli svoj posao zaslužuje da bude deo ''Zvezda Granda''. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovo kategoriju i kao takva je dobro došla - rekla je pevačica.

Podsetimo, juče je objavljeno zvanično saopštenje Grand produkcije u kom je otkriveno da će Ceca biti nova članica žirija.

- Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija "Zvezde Grada" biti gledanija nego ikad - poručila je produkcija.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce je produkcija pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija.

Izvor: Grand