Peva "tvrde" NARODNJAKE, a za njene muzičke početke zaslužan je POZNATI ROKER

Pored velikog pevačkog talenta koji poseduje, nekadašnja učesnica takmičenja ''Zvezde Granda'' i vlasnica hita ''Žena od sultana'' Tijana Em odlično svira gitaru.

Tijana Em, foto: Prva TV
Tijana Em, foto: Prva TV
.

Kao devojčica razmišljala je samo o školi, a bilo koja vrsta sporta nije dolazila u obzir. Međutim, mama je insistirala da se Tijana pored škole bavi nečim:

- Pošto nisam volela sport, mama me je pitala da li hoću bar neki instrument da sviram. Ja sam razmislila i rekla da želim gitaru. Bilo joj je čudno što nisam odabrala klavir ili tako nešto, ali gitara je bila moj izbor - ispričala je Tijana.

Tada su se njeni roditelji raspitivali gde bi mogli da upišu jedanaestogodišnju ćerku na časove gitare, i tako je Tijana završila kod člana jednog popularnog rok sastava.

- Skoro četri godine sam išla na privatne časove kod Mikice iz grupe ''Smak'' u Kragujevcu. Tu sam i saznala da znam da pevam - otkrila je pevačica pa objasnila kako se do dogodilo.

- Jednom prilikom sam skidala neku pesmu Kristine Agilere i pevušila sam je. Kada je Mikica čuo naterao me je da pustim glas, iako sam imala tremu, i ubedio me da znam da pevam. Tada mi je naredio da idem na javne časove gde sam i svirala i pevala i tako sam i zavolela pevanje.

Izvor: Grand