JEDNU POSEBNU ŽELJU NEBOJŠA GLOGOVAC NIJE USPEO DA OSTVARI: Evo o čemu se radi!

Naš proslavljeni glumac Nebojša Glogovac danas bi napunio 52 godine. Vest o njegovoj iznenadnoj smrti potresla je javnost i ostavila dubok trag u srcima svih koji su ga voleli i poštovali njegov rad.

Nebojša Glogovac, foto: Prva TV
Nebojša Glogovac, foto: Prva TV
.

U jednom intervjuu koji je dao nekoliko godina pre smrti, Glogovac je govorio o svojoj velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a tom prilikom otkrio je da mu je neostvarena želja da napravi glumački spektakl upravo na stadionu ovog fudbalskog kluba.

U to vreme Glogovac je kao veliki navijač pomenutog tima pozvan da bude član Skupštine kluba, i imao je sjajne ideje kako da pomogne timu koji mu je oduvek bio u srcu, piše Pulsonline.

– Ljudi iz Zvezde su me pozvali, što sam ja prihvatio sa zadovoljstvom. Doduše, nisam bio na prvoj Skupštini jer sam imao poslovne obaveze, ali to je neka vrsta zadovoljstva i časti, da su me pozvali. Ne znam koliko bih mogao da doprinesem, ne bih voleo da budemo tamo samo maneken, nego da pokušam nešto da dobrim idejama razmrdamo – rekao je Glogovac i otkrio šta mu je velika želja:

– Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo. Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti – ispričao je tada legendarni glumac.