Showbiz vesti

"ODLUČILA SAM DA JEDNO VREME NE NASTUPAM" Nataša Bekvalac IZNENADILA ODLUKOM, a onda se dotakla muškaraca koji su je povredili...

Poznata srpska pevačica Nataša Bekvalac objavila je fotografiju na svom Instagram profilu uz detaljan opis svoje odluke da se povlači sa muzičke scene.

28.08.2021. - 17:11h
nataša bekvalac
foto: Prva Tv

Naime, samo pre nekoliko dana pevačica je donela odluku da prekine konzumaciju cigareta, a kako je sada priznala na ovoj društvenoj mreži, ova odluka pokrenula je i niz drugih.

Pevačica je u javnom obraćanju na Instagramu rekla da je donela odluku da neko vreme neće nastupati jer je, kako kaže, iscrpljena i nije raspoložena, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste deo koji se odnosio na muškarce koji su je povredili.

"Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučla sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost... Neki muškarci koji su me jako povredili... Javili su se... I rekli izvini... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana", napisala je Nataša, koja nije precizirala imena muškaraca.

kkk
foto: Nataša Bekvalac Instagram printscreen, @bekvalceva

Natašinu objavu možete pogledati OVDE!