Nela Mihailović o novoj seriji Prve: Igram jaku i hrabru samohranu majku koju će novac promeniti, ali samo na bolje

Od jeseni nas na Prvoj televiziji čeka nova serija. “Kolo sreće” je romantični triler, koji će pobrati simpatije publike i naterati nas da razmislimo koliko je novac važan u životu.

Nela Mihailović, serija &Kolo sreće&, foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
Nela Mihailović, serija "Kolo sreće", foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
.

Glavni lik u seriji tumači naša proslavljena glumica Nela Mihailović. Za portal PRVA.RS, Nela nam je ispričala nešto više o svom liku.

“Igram Maru, jednu snažnu, emotivnu, čestitu i poštenu ženu, samohranu majku, koja je u godinama kada već ima odraslu decu. Veliki je borac. Međutim, ima jedan greh iz mladosti, veliku tajnu kao teret. Ceo život, kroz razne okolnosti, pokušava to da ispravi. U trenutku kada dobija premiju na lotou, ona poveruje da će joj to zaista pomoći da dođe do svog cilja. I onda naravno, kako to u životu biva, dolazi do niza peripetija. Uzbudljivo je to što ova serija ima elemente trilera, pa će to dodatno zaintrigirati publiku. Da li će se Mara izboriti i uspeti u svojoj nameri, to ćemo saznati svi, jer čak ni ja ne znam dalje raspleta događaja. Mogu da obećam da ću se kao glumica boriti da Mara stigne do svog cilja“.

Glumica će pkušati i da moralne vrednosti svog lika dočara na pravi način i nada se da će se publika identifikovati sa njenim likom.

“Čestitost i poštenje su osobine koje treba da čine čoveka i da donosu sreću u životu. Marina moralna vertikala je vrlo utemeljena i kao takva, jako je važna, bez obzira na sve nedaće u kojima se nalazi. Kroz moj lik, publika će shvatiti da novac ne mora nužno da donosi sreću. Lepo ga je imati, u smislu da nam olakšava život, ali ne podrazumeva uvek sreću“.

Nela smatra da novac može pokvariti čoveka u meri u kojoj on sam to dozvoli.

“To zavisi od karakera i od čega je čovek u startu skrojen. Mogu da otkrijem da će moju Maru, novac promeniti, ali samo na bolje. Neće se Mara iskvariti, neću joj ja dati (smeh)“.

Radnja serije smeštena je u varošici kraj Sopota, a naš mentalitet u seriji verodostojno je i živopisno opisan.

“U toj varošici se mogu prepoznati svi. Ima raznih likova koji će na različite načine reagovati na tu Marinu premiju na lotou i tada će se videti ko je ko”.

Iako u serij igra ženu koja učestvuje u igrama na sreću, Nela priznaje da privatno ne veruje u ovaj društveni fenomen.

“Sećam se da je moj tata igrao loto i da nas je ponekad pitao za brojeve. Mislim da je moja sestra do sada osvojila milione, maštajući u glavi dobitne brojeve i šta bi sve sa tim novcem učinila. Naravno da sam i ja zamišljala šta bih učinila sa tim novcem, kome bih ga podarila. Mislim da svakom čoveku to nekad padne na pamet. Mada, više verujem da radom, redom i disciplinom čovek može doći do uspeha“.