Bekvalčeva priznala koji KOMPLIMENT je dobila od Raste, pa progovorila O SUJETI na estradi...

Nakon što je objavljena duetska pesma "Iz daleka", Nataša Bekvalac i Stefan Đurić Rasta poslednjih dana uživaju u velikoj popularnosti. Pesma je jedna od najslušanijih u Srbiji i regionu.

Nataša Bekvalac, foto: Prva Tv
Nataša Bekvalac, foto: Prva Tv
.

Pevačica je podelila svoj prvi utisak kada je čula pesmu "Iz daleka".

"Rasta i ja smo se upoznali i kroz neki određeni period javila se ideja o zajedničkoj pesmi. On je preuzeo taj autorski deo gde je napisao fenomenalnu melodiju, a za nekoliko dana i tekst za koji nisam imala bukvalno nijednu zamerku. A moram da priznam da sam vrlo zahtevna kada su tekstovi u pitanju. Znala sam da će da bude ovako jer je između ostalog vladala predivna energija- kreativna, artistička. Ja sam se zauzela za drugi estetski deo, ovaj segment koji se gleda. Ali sam se dobro pomučila i studiju jer sam promenila manir pevanja. Htela sam da zaplivam u jednoj novoj vodi", otkrila je Nataša za Blic.

Rasta je najavljujući ovu pesmu rekao “Lepotica i zver”. Koliko ste se puta osetili kao lepotica?

"Ne doživlajam sebe kao takvu, ali znam šta je on hteo da kaže. Lepa je ta slika, ali mi se mnogo više sviđa onaj kompliment kasnije koji je napisao, a glasi: “Ona nije pevačica, ona nije izvođač, ona je žena ratnik”. To je možda jedan od najlepših komplimenata koji sam kao žena i umetnik u životu dobila".

Stefan Đurić Rasta, foto: Printscreen/PrvaTV
Stefan Đurić Rasta, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Poslednjih dana se mnogo piše o njihovom odnosu, kao i o sujeti na estradi. Bekvalčeva je priznala da li je ikada osećala sujetu među koleginicama i kolegama na estradi.

"Osetila sam i osećam. Ali prosto neću da budem deo toga. Ako počneš da histerišeš i hoćeš da se svađaš sa mnom, a ja okrenem leđa i neću da budem deo toga, ti nemaš s kim da se svađaš. Tako da je to moj manir u tim odnosima, em što neću, em što mi nije priroda, em što ne osećam potrebu za tim. To je energija koja mi nije interesanta i koju ne osećam čak ni kao ugrožavajuću već kao nemoć. Jer ista ta energija može da se kanališe malo dugačije i bila bi korisnija svim ljudima koji je troše na taj veoma besmislen način".