"NIKADA SE NEĆU UDATI!" Edira Aradinović o BIVŠIM PARTNERIMA, ali i o ESTETSKIM korekcijama

Edita Aradinović sem pesmama i izgledom, često skreće pažnju zbog svojih emotivnih veza.

Edita Aradinović, foto: Prva Tv/PrtScr
Edita Aradinović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Nedavno je izdala pesmu zanimljivog naziva - “Varalica”, pa su je novinari pitali da li je nekada bila izigrala u ljubavnim vezama i da li bi oprostila prevaru.

"Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare", iskrena je bila Edita za Blic i nije želela dalje da komentariše trenutni ljubavni status i da li je dugogodišnjoj ljubavi došao kraj.

Bila je više raspoložena da priča o saradnji sa koleginicom Sarom Jovanović.

"Što se saradnje sa Sarom tiče, stvarno je nastala iz potpune ljubavi prema muzici, i našim devojčicama i fanovima. Želele smo da usred ovog haosa ponudimo nešto što je luckasto, lepo i neopterećujuće. S sruge strane, imam još dosta projekata na čekanju i završavam album, i jedva čekam da izađe", kaže pevačica te objašnjava da li je njen običaj da non stop menja žanrove u muzici hrabar potez ili ludost:

"Hrabra sam i definitivno luda, i ne vezujem se za žanrove, već za dobre projekte, muziku i nameru. U ovom slučaju namera je bila da osvežimo scenu dobrim desertom".

Ona se takođe osvrnula i na trenutni pokret na društvenim mrežama koji nosi naziv “prirodna žena”, a ima za cilj da pokaže žene bez šminke, filtera i estetskih korekcija.

.

Kako je i sama nedavno rešila da smanji usne i vrati se prirodnijem izgledu, Edita ne krije da je vremenom naučila da je manje zapravo više.

"Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu". zaključila je Aradinovićeva za Blic.