Goca Tržan O BRAKU sa Rašom, NJHOVOJ INTIMI i da li i dalje planira bebu...

Goca Tržan uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Iako godinama žive zajedno i 2015. su se zakonski i venčali, Goca i Raša su nedavno odlučili da svoju ljubav krunišu i u crkvi.

Goca Tržan, foto: PRVA TV
Goca Tržan, foto: PRVA TV
.

"Imali smo potrebu da se venčamo u crkvi, da okupimo najbliže prijatelje i porodicu i proslavimo naš zajednički život i ljubav koju osećamo jedno prema drugom i prema svima koji su deo našeg života", kazala je Goca za magazin "Azra".

Pored uspeha na privatnom i poslovnom planu, pevačica se dotakla i teme vantelesne oplodnje. Priznaje da su do sada na ovaj način četiri puta pokušavali da postanu roditelji.

Nakon neuspešnele vantelesne oplodnje, kakvi su vam planovi za dalje? Da li ste možda odustali od bebe sa Rašom?

"Ja nikada ne odustajem".

Opuštanje i relaksacija je jako važna, a pevačica sebe ne smatra nervoznom i anksioznom osobom. Ume da bude nervozna samo tokom PMS-a, a šta je posle napornog dana najviše opušta?

"Da legnem pored muža, da se zagrlimo i ćutimo", priznala je Goca za "Azru".

Za zdravo mentalno stanje, pevačica je podelila svoj recept.

"Svakodnevno se smejem, volim ljude, grlim se i ljubim sa svojim ukućanima, mazim se sa mojim mačkama, čitam, ne gledam TV i ne provodim mnogo vremena na društvenim mrežama", zaključila je bivša članica grupe "Tap 011".