Showbiz vesti

„Igra sudbine“ ponovo na Prvoj: „Pokucaj na moja vrata“, „Tri muškarca i tetka“ u novim terminima

Uskoro nas očekuju nove epizode najgledanije domaće serije „Igra sudbine“. U susret novim zapletima i intrigama koje će plesti omiljeni likovi serije, gledaoci Prve podsetiće se poslednjih dešavanja u prvoj sezoni.

02.08.2021. - 09:13h
Zaželeli smo ih se
Zaželeli smo ih sefoto: Prva TV /Aleksandar Krstović

Reprizne epizode „Igre sudbine su na programu Prve radnim danima od 20.00. Važno je podsetiti se zanimljivih događaja koji su doveli do finalnog obrta koji je ostavio gledaoce u šoku.

Lebdi pitanje - Zar je moguće
Lebdi pitanje - Zar je mogućefoto: Printscreen/PrvaTV

Od danas nas očekuju i druge promene vezane za serijski program.

Serija „Pokucaj na moja vrata“ emitovaće se radnim danima u 11.15. Već danas je prva epizoda u izmenjenom terminu, zato je nemojte propustiti.

Odmah smo zavoleli Edu i Serkana
Odmah smo zavoleli Edu i Serkanafoto: Prva Tv / screenshot

Gledaćamo Serkana koji i dalje istražuje ko je krivac za propust na gradilištu. Dok njegova ekipa vredno radi na popravci Emreove kuće, Selin hitno pozivaju da dođe kući jer joj je cev pukla.

Efe je prvi na listi osumnjičenih
Efe je prvi na listi osumnjičenih foto: Prva Tv / screenshot

Eda odlazi kod Ajdan koju treba prvi put da izvede iz kuće. Tetka je savetuje da pre toga Ajdan skuva biljni čaj koji opušta. Kad popije čaj, Ajdan postaje spremna na sve! I previše spremna. A prva adresa koju će obići "na slobodi" je Serkanov novi stan.

Šta se još dešava u novoj epizodi, pogledajte detaljnije.

Humorističku seriju „Tri muškarca i tetka“ pratićemo radnim danima od 15.20. Tetka Milka, Ljubiša, Joviša i svi drugi likovi zasmejaće nas novim dogodovštinama, sada u popodnevnom terminu.

Tetka uvek smisli neki nestašluk
Tetka uvek smisli neki nestašlukfoto: Prva

Od 19.10 radnim danima podsetićemo se urnebesne komedije „Slatke muke“ i omiljenog glumca Andrije Milševića u ulozi komičara Andrije Miloševića suočenog sa problemma sa kojima se susreće svaki čovek na svetu.

Nije lako biti u Andrijinoj koži
Nije lako biti u Andrijinoj kožifoto: Prva Tv

I serija "Dar mar" menja termin emitovanja. Od sada ćemo je gledati radnim danma u 22.00, a vikendom u 21.00. Onako kako ste i navikli u duplim dozama.

U večerašnjoj epizodi Beba traži Srećkovu pomoć u kampanji, ali on to odbija. Pero sve više želi da bude načelnik, sada i zbog Jane. Jure i Pero svedoče Bebinom uspehu među glasačima i svaki od njih kreće u svoju kampanju s Bebom, nesvesni da ona igra dvostruku igru i iskorištava ih obojicu za svoju korist.

Ona je glavna
Ona je glavnafoto: Prva