Showbiz vesti

5 stvari koje NISTE ZNALI o Mahiru Mulaliću: Za jednu je posebno 'kriva' NESREĆNA SITUACIJA IZ DETINJSTVA!

Mahir Mulalić je pobednik 14. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Talentovani momak iz Gračanice odmah je 'kupio' srce publike, a danas ponosno nosi prvo mesto.

30.07.2021. - 09:05h

Međutim, postoje činjenice iz njegovog privatnog života koje javnost malo zna.

1. Strastveni je zaljubljenik u Formulu 1 i ne propušta priliku da, iako u gradu vozi po ograničenju, prati strategiju kojom se bavi, kako kaže, najbrži cirkus na svetu.

2. Od malena je voleo plavetnilo, a najdraže mu je ono morsko. Iako nekad nije bilo prilike, sredstava, ni vremena da ide na odmor, danas uvek kostiti priliku da "šmugne" na primorje.

3. Pobednički tvrdi da voli da drži sve stvari pod kontrolom, barem koliko je u njegovoj moći, pa za sebe kaže da je freak control.

4. Iako nema preterane fobije, strah od lifta jedna je od retkih zbog koje ne bi mogao ni da zamisli da živi u soliteru. A za sve je "kriva" nesrećna situacija iz detinjstva.

"Jednom sam se zaglavio sa sestrom u liftu i posle 15 minuta sam počeo da paničim. Tu sam shvatio da sam klaustrofobičan i ako neko od mojih živi na desetom spratu spratu, ja idem pešice", otkrio je Mahir za grand.online.

5. Njega jako nervira gradski saobraćaj.

"Strašno se nerviram u saobraćaju, nervira me ta neempatija koja postoji u saobraćaju. Ali Bože moj, sve prođe", ispričao je Mulalić.