Nakon skoro 3 nedelje od porođaja, Mia već skinula 8 kilograma: Kada su me žene u studiju videle, 'pale su u nesvest'

Prošlo je skoro tri nedelje otkako je na svet donela drugu devojčicu, a Mia Borisavljević je već skinula osam kilograma i uveliko radi u studiju.

Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem, foto: Prva TV
Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem, foto: Prva TV
.

Iako i sama priznaje da joj sada prioritet nije fizički izgled, već da se posveti svojoj deci, kao i poslu.

Tokom trudnoće. pevačica je i sama isticala da je vrlo aktivna trudnica, a nakon porođaja se odmah vratila u studio i posvetila se muzici.

"Bojan i ja već provodimo vreme u studiju, imamo razne ideje i lagano, ne žurimo. Hoćemo da budemo zadovoljni pesmama, jer smo uradili odličan album i sve ispod toga ne dolazi u obzir. Tako da naravno da se sprema nešto novo, a i moj fitnes studio radi punom parom. Otisla sam tamo šesti dan od porođaja, žene kad su me videle 'pale su u nesvest'. Ali to sam ja, moram da radim i to me istinski čini srećno", kaže pevačica i kroz osmeh objašnjava da joj se kilogrami nisu istopili sami od sebe:

"Samo ću vam reći da kad sam došla iz porodilišta stomak mi je bio toliki da je Ema pitala: “Mama, je li sada unutra bata”? Osam kilograma je već otišlo, ali imam još nekih šest, sedam da skidam i nije uopšte prijatno. Sva sreća imam svoje sprave za topljenje i znam da ću se rešiti viška, ali sam svesna da prvih mesec, dva moram da imam strpljenja i da mi fokus i prioritet bude na drugim stvarima. Posle ćemo lako", zaključila je Mia za Blic.