Počele 'NEVOLJE U RAJU'? Žustra SVAĐA članova "Maneskina" kruži internetom (VIDEO)

Ovogodišnji pobednik Evrovizije, grupa "Maneskin", deluje kao složan bend. Sudeći po fotografijama na Instagramu, ova prijateljska družina se nikada ne odvaja.

grupa &Maneskin& u Autriji, foto: Profimedia
grupa "Maneskin" u Autriji, foto: Profimedia
.

Međutim, nedavno je na Jutjub dospeo snimak na kojem se vidi kako se basistkinja Viktorija i Daminao svađaju. On joj prebacuje što ga svi u grupi ne cene dovoljno i jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju ostali članovi benda.

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damijanu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima.

Ovaj snimak, koji možete pogledati NA OVOM LINKU, nastao je u vozu, tokom turneje. Pevač je istakao da su “tu gde jesu” zahvaljujući njemu, te da su nezahvalni.

Dok s jedne strane publika smatra da je sve ovo vid marketinga, drugima se pak čini da je video namerno pušten u etar kako bi se smanjila Damijanova vrtoglava popularnost.

Da li je ovo posredi ili su stvarno počele “nevolje u raju”, odnosno početak kraja, još uvek je izvesno. Članovi benda se u poslednje vreme retko oglašavaju na Instagramu, gde su bili i više nego aktivni, pa su time podgrejali sumnje da nešto ipak ne “štima”, piše 24sedam.rs.