Nataša Bekvalac i Rasta SNIMILI DUET: Ovde nema straha, niko vas neće osuditi! (VIDEO)

Dugo se u medijima šuškalo o novoj pesmi Nataše Bekvalac, a sada je na njenom Instagramu i zvaničnom Jutjub kanalu potvrđeno da je pevačica snimila duet sa mlađim kolegom Stefanom Đurićem Rastom.

Nataša Bekvalac, foto: Prva Tv
Nataša Bekvalac, foto: Prva Tv
.

Reč je o pesmi "Iz daleka", koju pevačica već danima u nazad misteriozno najavljuje na svom Instagram profilu, o čemu možete pročitati NA OVOM LINKU!

Nova pesma je premijerno obavljena na njenom Jutjub kanalu danas u 12h, a na svom Instagramu se ovim podovom obratila sledećim rečima:

"Dobrodošli u naš crno-beli svet. Za mene je ovo veliki izazov, zaigrala sam na potpuno novom terenu i igrala najbolje što umem. Upoznala sam sva svoja lica, sa njima sedim za stolom. A sa druge strane stola, oni. Crni. Deluje robusno i hladno, ali... Ništa nije kao što izgleda. Sedite za naš sto, zažmurite i budite ono što jeste. Ovde nema straha. Niko vas neće osuditi, niko u vas prstom neće uperiti. Jer, ovde važi samo jedno pravilo... SLOBODA... i Ljubav. Uživajte dame i gospodo, prijatan let vam želim", napisala je Nataša i na kraju ovog opisa označila i kolegu Rastu.

Stefan Đurić Rasta, foto: Printscreen/PrvaTV
Stefan Đurić Rasta, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Uoči same premijere nove pesme, Nataša se i danas oglasila na Instagramu rečima:

"Nisam spavala celu noć. Koliko je samo jako ono što unutar sebe osećam. Danas tačno u podne, možete videti i čuti tri minuta ljubavi. Stefane Đuriću Rasto, hvala ti na svemu. Čast je bila moja. I verujte mi... Nekada najbolje vidite i osetite... IZ DALEKA", zaključila je Bekvalčeva u objavi koju možete pogledati NA OVOM LINKU!