Milica Milša podelila anegdotu iz perioda odrastanja svog SINA: Uzvrpoljio se, pitao me je gde sam

Prva sezona serije "Igra sudbine" samo što se završila, a publika sa nestrpljenjem očekuje novih 100 epizoda, koje bi trebalo da budu emitovane na jesen.

Milica Milša, serija &Igra sudbine&, foto: Printscreen/PrvaTV
Milica Milša, serija "Igra sudbine", foto: Printscreen/PrvaTV
.

Obožavaoci se danima pitaju da li će se u drugoj sezoni naći lik Ade Kanački, s obzirom na to da je u poslednjoj epizodi prve sezone objavljena vest da je ona preminula.

Snimanje druge sezone je uveliko u toku, a glumačka ekipa se stalno fotografiše i na setu. Međutim, glumici Milici Milši niko ne može ući u trag.

O budućim dešavanjima u seriji, Milica nije htela da priča, dodajući da je sve u rukama kreativnog scenariste Žarka Jokanovića!

On joj od prvoga dana ljubavi pruža podršku, kao i njen sin Antonije.

"Sin hvala bogu dobro reaguje na sve moje uloge. Sećam se jedne scene kada je bio baš mali. Snimala sam “Srećne ljude” od 1993. do 1996. godine. On je te 1996 godine imao četiri godine. Mi sedimo i gledamo seriju na TV-u, a na stolu je bio časopis gde sam ja bila na naslovnoj strani. Vidim ja da se on uzvrpoljio u jednom momentu. Gleda u mene, pa u novine pa u TV i sve tako, pa me pita: “Mama, a gde si ti sada”. Odjednom je video tri mame. Bilo mi je to tada baš slatko. On voli da gleda moje predstave, serije... Velika mi je podrška", naglasila je Milša za Blic.