SNIMA SE FILM o životu Marine Tucaković! Želi da OVA GLUMICA tumači njen lik

Dugo se o tome 'šuškalo' u medijima, a sada je tekstopisac Marina Tucaković potvrdila vest da uskoro počinje snimanje filma o njenom životu.

Marina Tucaković, foto: PRVA TV
Marina Tucaković, foto: PRVA TV
.

Čuvena hitmejkerka, koja se godinama bori sa rakom, objasnila je da zbog bolesti ne bi mogla aktivno da učestvuje u filmu, ali da bi smogla snage da se pojavi u nekoliko kadrova.

Marina je priznala da bi jako volela da njen lik i delo tumači glumica Anica Dobra.

"Ona je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je ona fenomenalna", rekla je Tucakovićeva za Blic.

Podsetimo, Marina već nekoliko godina vodi bitku sa karcinomom i često ide na hemoterapije. Kako je nedavno rekla, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

"Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade", rekla je Marina ranije.