Showbiz vesti

Glumac opisao njihovu romansu kao "nešto iz bajke", a onda priznao: "Molio sam je da spava sa mnom"

Rajan Rejnolds otkrio je kako je izgledao njegov prvi korak prema supruzi Blejk Lajvli, rekavši da je njihova romansa bila nešto poput bajke.

21.07.2021. - 08:06h
Blejk i Rajan u šetnji Njujorkom
Blejk i Rajan u šetnji Njujorkomfoto: Profimedia

Rajan i Blejk su zajedno gotovo 10 godina, ali glumac se još uvek jasno seća kako se udvarao svojoj supruzi, piše Index.hr.

"Upoznao sam je tokom snimanja filma 'Green Lantern'", rekao je Rejnolds u podkastu "SmartLess".

"Bili smo prijatelji i kolege. Godinu i po dana kasnije otišli smo na dvostruki sastanak, ali smo tada izlazili s različitim ljudima", rekao je Rejnolds.Dodao je kako su se njih dvoje uvek pre snimanja družili i održavali kontakt, ali sve je bilo ležerno.

"Sledeće što znam je da je ona morala da ide u Boston, a morao sam i ja. Pa, idemo zajedno", rekao je. "Sve vreme sam je molio da spava sa mnom."

Na pitanje koliko su brzo prešli od veze do saznanja da žele nešto trajnije i ozbiljnije, Rejnolds je to opisao kao "nešto iz bajke".

"Nedelju dana kasnije rekao sam: 'Trebalo bi da kupimo kuću zajedno.' I to smo učinili", rekao je glumac.Rejnolds i Lajvli venčali su se 2012. u Južnoj Karolini. Par ima tri ćerke.

Inače, Rajan Rejnolds, bio je oženjen glumicom Skarlet Johanson, sa kojom se razveo godinu dana pre braka sa Lajvli. Skarlet Johanson novi brak svog supruga nije dobro prihvatila i javno je, na društvenim mrežama, pisala da sumnja da je upravo Blejk Lajvli razlog zbog kog su počeli problemi u njenom braku.