Showbiz vesti

Megan Markl ima novo zanimanje! Potpisala je višemilionski ugovor...

Reč je o novom projektu.

16.07.2021. - 10:43h
Megan Markl
Megan Marklfoto: Naresh777/Shutterstock

Vojvotkinja od Saseksa će imati ulogu producenta u jednoj animiranoj seriji

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl ima novo zanimanje. Naime, ona će imati ulogu producenta u jednoj animiranoj seriji.

Megan i njen suprug, princ Hari obavestili su javnost da pripremaju animiranu seriju koja će nositi naziv “Pearl”. Reč je o zajedničkoj produkciji “Archewell Productions”-a, firme Megan i Harija i još jedne produkcijske kuće na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta.

"Porodična serija “Pearl” pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju", piše u saopštenju produkcijske kuće.

Pored Megan u ulozi producenata naći će se i Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda.

"Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će “Archewell Productions” u partnerstvu s moćnom platformom i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju", rekla je producentkinja Megan, prenosi 24sedam.rs.

Podsetimo, Megan i Hari prošle godine potpisali su višemilionski ugovor, a njihova producentska kuća trebala bi, prema ugovoru, da snima dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program, isključivo za jednu od najvećih striming platformi.

Prošle godine je bila najavljena njihova prva dokumentarna serija “Heart of Invictus”, kada je pred kamerama trebalo da se pojavi i sam princ Hari, međutim, snimanje je odloženo.