JK o važnoj osobi u njenom životu: Svaki dinar je trošila na mene, učila je sa mnom, prvi izlazak u grad bio je sa njom...

Fanovi Jelene Karleuše su imali prilike da upoznaju njenu tetku, rođenu sestru njene majke Divne, zahvaljujući objavama na pevačicinom Instagram profilu. U više navrata, Karleuša je govorila o emocijama prema svojoj tetki, a ovih dana posebno.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

Pošto su nedavno proslavili tetkin rođendan, Karleuša joj je na društvenim mrežama posvetila vrlo dirljivu poruku:

"Danijela, rodjena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna…. Zajedno smo prošle mnogo mnogo teških trenutaka u životu ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta Danče mio… Srećan rodjendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nadjemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje", napisala je Jelena i na taj način čestitala tetki rođendan.

Fotografiju Jelene sa tetkom možete pogledati NA OVOM LINKU!