Pevačica priznala: Za Novu godinu sam uradila botoks, međutim prošlo je dejstvo... Treba se operisati...

Protekla godina nije bila laka nikome, a o tome svedoči i Goca Božinovska koja je to vreme provela kod kuće, međutim na njenu psihu to vreme nije ostavilo negativne posledice.

Gova Božinovska, foto: Prva TV
Gova Božinovska, foto: Prva TV
.

- Meni je odgovarala korona, ja sam se nauživala i odmorila, ali mi je žao što je odnela mnogo života - iskrena je bila pevačica.

Poznato je da su ona i njena koleginica Zlata Petrović najbolje prijateljice i da se svuda pojavljuju zajedno, a ona je nedavno je izjavila kako su njih dve odavno zrele za "remont".

- Bogami jesmo, ja sam za Novu godinu uradila botoks, međutim prošlo je dejstvo... Treba se operisati, neki hiruški zahvat srećom da se nismo odlučile pre na to - kroz smeh je rekla Goca i dodala kako ne postoji tretman koji može sve da sakrije.

- Gledam ove žene koje su se operisale stalno nešto "pumpaju" i "duvaju" to im je sve popadalo još su gore nego ja (smeh). Šalu na stranu, lepo je videti lepu i negovanu ženu, ali ne možeš da prikriješ godine uvek se negde vidi - iskrena je bila pevačica za "Grand News".

Izvor: Grand