Showbiz vesti

Dragana Katić otkrila zašto Saša Popović NIJE HTEO DA je ZAPOSLI u početku! Njen potez je sve promenio...

Dugi niz godina je zaštitno lice "Grand" produkcije i važi za jednu od naših najlepših voditeljki. Dragana Katić je dolaska u "Grand", radila u Radio Beogradu.

15.07.2021. - 10:23h
Dragana Katić
Dragana Katićfoto: video_media_lib

Međutim, pored harizme i iskustva, Dragana se Saši Popoviću nije odmah dopala, zbog njenog viška kilograma.

"Mene su Popoviću preporučili Zoran Kuzmanović Munja i pokojna Zorica Konić, novinarka u TV Novostima. To je bilo 1998. godine u decembru, a ja sam se porodila u maju. Saša im je rekao: "Ja bih najradije nju, znam da može to da iznese, ali sam čuo da je debela posle porođaja i da ne može da se slika." To je bilo delimično tačno, bila sam ogromna tokom trudnoće, ugojila sam se više od 50 kilograma, ali uspela sam da za šest meseci potpuno vratim staru kilažu! Saša je želeo da se sam uveri. I kad je video da nisam debela, pristao je!", priseća se Dragana, piše grand.online.

Dragana je ispričala i kako je izgledao jedan njen susret sa Sašom Popovićem i ljudima bliskim Grand produkciji.

"U kući kod Saše Popovića sedeli smo Suzana Jovanović, koja je tada bila trudna, Lepa Brena, Tozovac, Mikica Kurtović i ja, pa smo pravili emisiju. Zapravo, sanjali smo snove. To zvuči neverovatno s ove tačke gledišta. Prelazak sa Televizije Beograd u "Grand" jeste bio rizik, ali ja sam verovala u uspeh. Naravno da sam pristala i zbog dobre finansijske ponude. Tada niko nije govorio za koliko novca je neki voditelj prešao sa jedne televizije na drugu. Ali tvrdim da je u to vreme to bio najveći voditeljski transfer. Dobila sam od Saše odličnu ponudu! Ne mogu da kažem koliko novca je u pitanju, već samo da je bila velika razlika u odnosu na platu na RTS", zaključila je Dragana za Hit Informer.