SVE PRŠTI OD STRASTI! Turski glumac Džan Jaman i lepa voditeljka Dileta Leota ne skidaju ruke jedno s drugog, ali BUKVALNO! (FOTO)

Popularni glumac Džan Jaman i italijanska novinarka Dileta Leota uživaju u VATRENOJ LJUBAVI ovoga leta.

Prvo razgovor..., foto: Profimedia
Prvo razgovor..., foto: Profimedia
.

Par je započeo odmor na italijanskom ostrvu Kapri, a potom su boravili u Turskoj. Dileta je na svom Instagram profilu redovno postavljala zajedničke fotografije ali i one na kojima se vidi da je sa pažnjom obilazila znamenitosti Istanbula.

Ipak, najnovije "vruće" fotografije koje su ugledale svetlost dana, apsolutno demantuju sve spekulacije koje su se pre nekoliko meseci pojavljivale u javnosti. Paparaci su uhvatili Džana i Delotu na jahti, a njih dvoje bukvalno nisu skidali ruke jedno sa drugog!

A onda starsti!, foto: Profimedia
A onda starsti!, foto: Profimedia
.

Džan, koji trenutno glumi u rimejku kultne italijanske serije iz 70-ih godina, veka "Sandokan", na čijem snimanju su se i upoznali, rođen 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, pa tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Iako se njegova porodica nadala da će biti uspešan advokat, on je poželo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svetu.

Sve je prštalo od razmene emocija, foto: Profimedia
Sve je prštalo od razmene emocija, foto: Profimedia
.

I nije pogrešio. Gluma se pokazala kao pun pogodak, a slavu je stekao preko noći. Dobio je nagradu "Zlatni leptir" za najboljeg glumca u romantičnoj komediji "Sanjalica" iz 2018. godine.

Ispred hotela u Rimu dočekalo ga je stotine obožavalaca. Na aerodromu u Španiji je, pak, morala da interveniše policija. Tada je i čuveni Havijer Bardem nestrpljivo čekao da se upozna sa popularnim Džanom, a on se fanovima putem Instagrama izvinio što se tog dana nije mogao slikati sa njima, piše Superžena.

Ništa bez nežnosti i zaljbljenih pogleda, foto: Profimedia
Ništa bez nežnosti i zaljbljenih pogleda, foto: Profimedia
.

"Često novinari kažu da sam iz Albanije. Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja", rekao je jednom prilikom.

Džan kaže da nema određen tip žene kada je fizički izgled u pitanju, ali mu je važno da bude duhovita, spontana i osoba sa kojom može da razgovara. Dileta je očigledno ta.