Showbiz vesti

Od večeras promene na Prvoj: Vaše omiljene serije u novim terminima

Prva televizija je poznata po vrhunskom serijskom programu, a od večeras omiljene serije očekujte u novim, izmenjenim terminima.

12.07.2021. - 11:45h
Zaljubljeni
Zaljubljenifoto: Prva Tv / screenshot

Obožavaoci Serkana i Ede, uživaće u njihovim ljubavnim zavrzlamama u „dužem izdanju“, s tim što turska serija „Pokucaj na moja vrata“ ne menja svoj početni termin emitovanja – 19.10.

Večeras Eda saznaje da Serkan odlazi na konferenciju u London zajedno sa Selin i ta informacija je obeshrabruje. Misli da su se njih dvoje pomirili i da se Selin ipak neće udati za Ferita.

Više o večerašnjim dešavanjima saznajte OVDE

Biće dar mar
Biće dar marfoto: Prva Tv / screenshot

Seriju koja vam uvek izmami osmeh na lice „Dar mar“ gledaćete od 21 do 23.00. Pratićete kako se dovijaju žitelji poznatog Dizmova i kako rade na proizvodnji kriminala svakog dana kroz dve epizode.

dar mar
foto: Prva Tv / screenshot

Večeras ćete između ostalog gledati: Branko shvata Milenine namere pa joj smešta zamku. Ona ga zatiče samog u kupatilu i prekasno shvata da Branko nema ljubavnicu. Ulazi Seka i šokirano pita zašto Milena fotografiše Branka dok se kupa, a Milena je prisiljena da slaže. Violeta krade Bebinu sliku iz mladosti i tako dokazuje Daliboru da je ona žena na pronađenoj fotografiji. Dalibor se čudi otkud dedi slika babe Bebe.

Pogledajte trejler OVDE

Ima li kraja njihom nerazumevanju
Ima li kraja njihom nerazumevanjufoto: Prva Tv / screenshot

Doživljaje urnebesne ekipe u humorističkoj seriji „Tri muškarca i tetka“ premijerno ćemo pratiti u kasnijem večernjem terminu od 23.00.

Večeras Samanta i Joviša nastavljaju svađu oko Veljkovih želja. Kompletna najava je OVDE