Od večeras promene na Prvoj: Vaše omiljene serije u novim terminima

Prva televizija je poznata po vrhunskom serijskom programu, a od večeras omiljene serije očekujte u novim, izmenjenim terminima.

Zaljubljeni, foto: Prva Tv / screenshot
Zaljubljeni, foto: Prva Tv / screenshot
.

Obožavaoci Serkana i Ede, uživaće u njihovim ljubavnim zavrzlamama u „dužem izdanju“, s tim što turska serija „Pokucaj na moja vrata“ ne menja svoj početni termin emitovanja – 19.10.

Večeras Eda saznaje da Serkan odlazi na konferenciju u London zajedno sa Selin i ta informacija je obeshrabruje. Misli da su se njih dvoje pomirili i da se Selin ipak neće udati za Ferita.

Više o večerašnjim dešavanjima saznajte OVDE

Biće dar mar, foto: Prva Tv / screenshot
Biće dar mar, foto: Prva Tv / screenshot
.

Seriju koja vam uvek izmami osmeh na lice „Dar mar“ gledaćete od 21 do 23.00. Pratićete kako se dovijaju žitelji poznatog Dizmova i kako rade na proizvodnji kriminala svakog dana kroz dve epizode.

foto: Prva Tv / screenshot
foto: Prva Tv / screenshot
.

Večeras ćete između ostalog gledati: Branko shvata Milenine namere pa joj smešta zamku. Ona ga zatiče samog u kupatilu i prekasno shvata da Branko nema ljubavnicu. Ulazi Seka i šokirano pita zašto Milena fotografiše Branka dok se kupa, a Milena je prisiljena da slaže. Violeta krade Bebinu sliku iz mladosti i tako dokazuje Daliboru da je ona žena na pronađenoj fotografiji. Dalibor se čudi otkud dedi slika babe Bebe.

Pogledajte trejler OVDE

Ima li kraja njihom nerazumevanju, foto: Prva Tv / screenshot
Ima li kraja njihom nerazumevanju, foto: Prva Tv / screenshot
.

Doživljaje urnebesne ekipe u humorističkoj seriji „Tri muškarca i tetka“ premijerno ćemo pratiti u kasnijem večernjem terminu od 23.00.

Večeras Samanta i Joviša nastavljaju svađu oko Veljkovih želja. Kompletna najava je OVDE