Showbiz vesti

NE KRIJU DA SU ZAJEDNO! Eda iz serije "Pokucaj na moja vrata" EMOTIVNOM PORUKOM čestitala Serkanu rođendan! (FOTO)

Nije bilo potrebno mnogo vremena da prelepa romantična komedija “Pokucaj na moja vrata” osvoji srca publike i u našoj zemlji. Serija koja je na programu Prve televizije svakog radnog dana u 19.10 prikovala je gledaoce za male ekrane od samog početka emitovanja, a delimični „krivci“ za to su glavni protagonosti ovog projekta, lepa Hande Erčel i atraktivni Kerem Bursin.

11.07.2021. - 10:55h
'Pokucaj na moja vrata'
"Pokucaj na moja vrata"foto: Prva Tv / screenshot

Posle skoro godinu dana poricanja, najpopularniji turski glumački par je jasno svima stavio do znanja da je hemija sa seta prerasla u nešto više.

Naime, nakon završetka snimanja prve sezone njihove serije, Hande i Kerem su zajedno otputovali na Maldive, a pojedini trenuci sa ove egzotične destinacije koje su delili sa pratiocima na društvenim mrežama privukli su posebnu pažnju javnosti.

Zajedničkim fotografijama su stavili do znanja da su u ljubavnoj vezi, a nedavno je 27-godišnja glumica Hande na poseban način na svom Instagramu čestitala svom partneru i rođendan.

"Ostanite blizu ljudima koji zrače. Srećan rođendan najzabavnijem delu mog života, tako sam srećna što te imam", napisala je ona.