DEVER Zorje Pajić, finalistkinje "Zvezda Granda", naš je POZNATI GLUMAC! Gledate ga u seriji "Tri muškarca i tetka"... (FOTO)

Publika ga trenutno gleda u hit seriji "Tri muškarca i tetka", a malo ko zna da je on dever ovogodišnje finalistkinje takmičenja "Zvezde Granda", Zorje Pajić.

Zorja Pajić, foto: Prva TV
Zorja Pajić, foto: Prva TV
.

Dever Zorje Pajić, glumac Milan Pajić kog je domaća publika upoznala u seriji „Tri muškarca i tetka” kao Radmila, ima samo reči hvale za mladu pevačicu i tvrdi da je veliki uspeh tek pred njom.

Njenim učešćem u „Zvezdama Granda” i te kako je zadovoljan. Pružio je podršku i svim drugim sličnim umetnicima, koji se trude da na muzičku scenu vrate prave vredosti.

"Ponosan sam koliko je vredna i radna. Koliko je spremna da uči i da napreduje. Koliko se ne oslanja samo na svoj talenat, koji joj je dat. A najponosniji sam što je ostala dostojanstvena, kulturna i vaspitana pored svih ponižavanja koje je trpela od pojedinaca u toku tog takmičenja dokazavši da nije bitno šta se kaže, već ko to kaže", počeo je za “Pulsonline” Milan.

Milan Pajić, foto: Prva tV
Milan Pajić, foto: Prva tV
.

"Odgovorno tvrdim da ona ima ozbiljan potencijal, da uz rad, jednog dana postane i velika zvezda. Da nam vrati osećaj da je prva i prava asocijacija na zvezdu, na primer, Olivera Katarina. Tako da podrška za Zorju i sve druge slične umetnike, koji pokušavaju da vrate sistem pravih vrednosti na muzičku scenu", zaključio je on.