Može li dalje od ovoga? Zbog JEDNOG POTEZA opet svi pričaju o KONTROVERZNOM Damianu Dejvidu, pobedniku Eurosonga!

Kontroverzni pevač Damiano Dejvid proslavio se pobednom na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Eurosonga, kao frontmen grupe "Maneskin". Svojim smelim izgledom prikupio je brojne simpatije najviše ženske populacije.

Damiano Dejvid, frontmen grupe &Maneskin&, foto: Profimedia
Damiano Dejvid, frontmen grupe "Maneskin", foto: Profimedia
.

Dokle je spreman da ide u svojim odevnim kombinacijama, možemo samo da pretpostavljamo, pogotovo sada, kada je otišao korak dalje i nadmašio sve svoje dosadašnje stajlinge.

Damiano je pozirao u brushalteru dok je na nogama imao čipkane, samodržeće čarape, i salonke sa visokom potpeticom, a ovaj 'look' upotpunio je bisernom ogrlicom.

“Želim da budem tvoja se*s igračka, želim da budem tvoj učitelj”, citirao je tekst svoje pesme na ovoj slici frontmen “Maneskina”, koju možete pogledati OVDE!

Po svemu sudeći, uskoro će izaći njihov novi spot upravo za pesmu “I Wanna Be Your Slave”, koja je na našim prostorima postala veliki hit, a fanovi su Davidovim izgledom na ovoj fotografiji oduševljeni, što su pokazali kroz komentare, piše 24sedam.rs.

“Damiano izgleda bolje u brushalteru od mene”, “On jednostavno može sve”, “Vrisnula sam”, “Nek radi šta hoće, meni je uvek se*si”, samo su neki od komplimenata koje je pobrojao.