Suzana Mančić o BRAKU sa Grkom, pa otkrila zašto još uvek živi u Srbiji: Mislio je da ću ga ostaviti

Uvek nasmejana i puna pozitivne energije, voditeljka Suzana Mančić priznaje da se raduje svakom danu. Jedva je čekala da epidemiološke mere malo popuste, kao bi mogla da se opusti i putuje. Nedavno se vratila iz Moskve, gde je bila sa svojom mlađom ćerkom.

Suzana Mančić, foto: Printscreen/PrvaTV
Suzana Mančić, foto: Printscreen/PrvaTV
.

"Bilo je vrlo emotivno i romantično. Moja mlađa ćerka je rođena u Moskvi, baš na njihov državni praznik 12. juna. Kao beba je napustila Moskvu i nema pojma gde smo živeli. Zato je moja želja bila da ovo putovanje bude njen rođendanski poklon. Da obiđemo sve adrese koje su nam bile tada važne: bolnica u kojoj se rodila, kuća u kojoj smo stanovali i crkva u kojoj se krstila. Bilo je baš divno. Ostale dane smo koristile za obilazak grada koji je prekrasan. Nisam bila 15 godina i Moskva je tako čista. Sve blista", rekla je "loto devojka" za Blic, koja već godinama živi na realciji Beograd-Atina.

"Veoma naporno je živeti tako. Oduvek je bilo tako, ali sada posebno zbog uslova putovanja. Poslednjih godinu dana suprug i ja smo se dogovorili da jednom mesečno dođem na sedam dana… I uvek budem u karantinu. Budem tri puta testirana. (smeh) Ali dobro. Što se mora nije teško. Nadam se da uskoro više to nećemo morati".

Odluku da se preseli tamo, inače, nikada nije donela.

"Pa, kasno je. Da sam to uradila na početku naše veze možda bi i funkcionisalo. Ali Simon je dobar psiholog. Procenio me je odmah i rekao: „Znaš šta, tebi će ovde biti strašno dosadno i ti ćeš mene ostaviti posle šest meseci”. Shvatio je koliko imam energije, koliko volim svoj posao, koliko su mi bitni prijatelji, okruženje… Volim Grčku, volim da odem tamo. Verovatno kako vreme prolazi sigurno ću duže periode provoditi u Atini, ali Beograd je moj grad, Srbija je moja zemlja i ne verujem da bih mogla da živim bilo gde drugde", sigurna je Mančićeva.

Suzana Mančić, foto: Prva Tv/PrtScr
Suzana Mančić, foto: Prva Tv/PrtScr
.

I da su se sreli ranije, možda to ne bi bilo to, sumnja voditeljka.

"Svako ima svoju sudbinu. Moja je bila da ga sretnem kasnije. To je možda dobro. Imam divnu decu i za to sam doživotno zahvalna prvom mužu. Neka smo živi i zdravi… Mi smo oboje u drugom braku i zrelim godinama to nije neki problem. Da smo mlađi to verovatno ne bi funkcionisalo", zaključuje voditeljka.