Glumica govorila o OBNAŽIVANJU PRED KAMERAMA, pa priznala da li je bila ŽRTVA MOBINGA: Bila sam u situaciji da kažem...

Uloga Višnje u seriji "Igra sudbine" donela joj je veliku popularnost. Glumicu Jelenu Đukić smo imali prilike da gledamo u mnogim filmskim ostvarenjima, kao i u pozorištu, a glumica sada priznaje da joj nije problem da se transformiše, ugoji ili pak obnaži, ako je za potrebe uloge.

Jelena Đukić, serija &igra sudbine&, foto: PRVA TV
Jelena Đukić, serija "igra sudbine", foto: PRVA TV
.

"Ja to ne radim po svaku cenu, već isključivo kada vidim da to ima smisla. Kada je priča dobra i da ja kao glumica poverujem u to i da mogu da je opravdam što da ne. Ja sam odbijala uloge gde sam procenjivala da je besmisleno da to radim", rekla je Jelena iskreno za Blic o obnaživanju pred kamerama.

Da li ste imali neprijatnih situacija kao vaše koleginice koje su javno govorile o seksualnim uznemiravanjima i silovanjima?

"Ne mogu da kažem da nisam imala tu vrstu izazova, da nisam bila žrtva mobinga. To žene osećaju posebno u našem poslu i estradi. Nažalost je to tako. Sigurno je i u drugim poslovima. Tamo gde muškarac oseti moć, a postoje takvi muškarci, koji su na pozicijama, da koriste svoju moć. Ne oseća se dobro čovek u tome, ali opet je na osobi da li će da prihvati te stvari ili ne. Ja sam bila u situaciji gde sam mogla da kažem ne", bila je iskrena Jelena.