Zbog POTRESNIH REČI pobednika "Zvezda Granda" Sanja Kužet ZAPLAKALA, Voja ga je sa knedlom u grlu poljubio u ruku... (VIDEO)

Mahir Mulalić iz Gračanice odneo je pobedu u 14. sezoni "Zvezda Granda", a gostujući u Grandovoj emisiji otkrio je da je svoj trijumf posvetio majci koja je tokom takmičenja preminula od posledica korona virusa

Mahir Mulalić, foto: PRVA TV
Mahir Mulalić, foto: PRVA TV
.

"Svako od nas je mogao da pobedi, jer je ovo definitivno najjača pevačka sezona. Ali narod je birao", rekao je Mahir, pa sa suzama u očima nastavio:

"Ja bih ovu pobedu posvetio svojoj majci. Ona je bila najveća snaga na ovom putu i jako mi je žao što nije ovde sa mnom da slavi. Ne znam šta da kažem, majko, sem ljubim te puno", piše grand.online.

Ove reči dirnule su sve u studiju. Njegovi saborci iz finala bili su na nogama i aplaudirali, Sanja Kužet se rasplakala, a Voja Nedeljković mu poljubio ruku, pa s knedlom u grlu zatražio da objasni gledaocima šta se zapravo desilo.

"Majka se razbolela od korona virusa i u sedam, osam dana se sve izdešavalo. Počela je da se oporavlja, sve je bilo ok, samo se u jednom trenutku nešto desilo i napustila nas je. Ja sam tad preskočio peti krug, a u dogovoru sa produkcijom i Marijom Šerifović za mene je najbolje bilo da se vratim u takmičenje. Upravo je to i bila želja moja majke", objasnio je pobednik ovogodišnje sezone "Zvezda Granda".

"Time je tvoja pobeda veća jer kad je bilo najteže, ti si bio najbolji", konstatovala je voditeljka Vesna Milanović.

Emotivno priznanje mladog pobednika pogledajte u nastavku: