Pobednik Zvezda Granda usred takmičenja izgubio majku, a sada je ispričao kakvu poruku mu je majka poslala i zašto nije odustao

Mahir Mulalić, ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda", gostovao je ju "Jutru" Prve, gde je govorio o utiscima iz takmičenja.

Mahir, pobednik poslednje sezone Zvezde Granda, foto: Printscreen/PrvaTV
Mahir, pobednik poslednje sezone Zvezde Granda, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Mahir je sinoć slavio pobedu u jednoj kafani, zajedno sa svojom mentorkom Marijom Šerifović i još nekoliko kolega iz takmičenja. Već na početku razgovora priznao je da je veliki partibrejkerm i da je prvi otišao sa proslave!

- Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji - našalio se Mahir, a onda se prisetio finalne večeri, ali i teških trenutaka kroz koje je prošao za vreme takmičenja.

Naime, Mahiru je tokom takmičenja preminula majka, a sada je mladi pevač otkrio kako ga je bodrila pre nego što je izgubila bitku sa bolešću i kakvu poruku mu je poslala samo dva dana pre nego što je preminula.

- Ovu sam pobedu posvetio Bogu i svojoj majci koja nažalost nije tu. Voleo bih da je tu da se veselimo zajedno veselimo, ali takva je sudbina. Nije mi bilo lako. Tih dana mi se svašta vrtelo po glavi. U razgovoru sa produkcijom i Marijom, shvatili smo da je za mene najbolje da se vratim u takmičenje. Onda kad sam vratio fim, dva dana pre nego što je majka preminula, poslala mi je malo veću poruku gde je pisalo: "Bori se za sebe. Samo napred, jesi izabrap stajling za sledeći krug, Čuješ li se sa Marijom, šalješ li joj snimke? Ona je u svom tom ludilu i bunilu razmišljala o meni i bila mi je najveća podrška na tom putu i ja ću se truditi da je nikad ne razočaram - rekao je Mahir.