DALEKO OD RASKIDA! Zvezda serije "Sanjalica" uživa sa italijanskom lepoticom u Turskoj! (FOTO)

Srpska publika je do skoro imala prilike da ga gleda u glavnoj ulozi u seriji "Sanjalica", a glumac Džan Jaman trenutno u Turskoj uživa sa svojom partnerkom.

Džan Jaman i Dileta Leota, foto: Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto
Džan Jaman i Dileta Leota, foto: Profimedia/Andrea Staccioli / Insidefoto
.

Reč je o poznatoj novinarki Dileti Leota iz Italije, koja važi za najlepšu sportsku voditeljku na svetu. Za njega kažu da je turski Džejson Momoa.

Atraktivna voditeljka (29) koja se zabavlja sa turskim glumcem Džan Jamanom, uživala je na Kapriju a sada je sa njim u Turskoj, gde nastavljaju da uživaju u letu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

.

Džan trenutno glumi u rimejku kultne italijanske serije iz 70-ih godina prošlog veka "Sandokan", na čijem snimanju je i upoznao Diletu, a emitovanje serije očekuje se u oktobru.

Svojim pratiocima, Džan gotovo svakodnevno deli priče iz svog poslovnog i privatnog života, a najviše lajkova dobijaju objave na kojima je oskudno obučen, piše b92.net.

Dileta Leota postavila je poslednjih dana fotografije na kojima se vidi da verno prati utakmice italijanske fudbalske reprezentacije, ali obilazi i Istanbul. Objavila je fotografiju iz Aja Sofije, sa večernjeg krstarenja Bosforom...

.