Upoznajte Mahira Mulalića - novu Zvezdu granda

Pobednik ovogodišnjeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda Mahir Mulalić ima 21 godinu i dolazi iz Gračanice. Student je Mašinskog fakulteta, ali obožava da peva. Na festivalu "Banja Luka" osvojio je prvo mesto. Voli muziku i sport. Za sebe kaže da je komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Pobednik sezone!, foto: Z. K. Munja / Grand
Pobednik sezone!, foto: Z. K. Munja / Grand
.

Njemu ovo nije prvi put da učestvuje u Zvezdama Granda. Nakon prvog pojavljivanja bilo mu je potrebno da, kako žiri kaže, sazri. Kada je bio potpuno spreman odlučio je da svoje vokalne sposobnosti ponovo okuša pred na čuvenoj velikoj sceni Granda.

U ovogodišnjem takmičenju njegova mentorka je bila Marija Šerifović, koja je svim srcem bila uz njega od prvog do poslednjeg dana ovog muzičkog šoua.

Tokom takmičenja Mahira je zadesila velika tragedija, preminula mu je majka. Nakon ovog događaja on je želeo da prekine takmičenje, ali je Marija imala dobar osećaj i uspela je da ga odvrati od te namere, što se pokazalo kao pravi izbor.

Pažnju javnosti privukla je i priča da su se između njega i jedne koleginice pojavile ljubavne varnice, ali Mahir to javno nije želeo da komentariše.

Svojim iskrenim osmehom, odličnim glasom i neverovatnim scenskim sposobnostima Mahir je osvojio srca publike koja je to na kraju i nagradila pobedom.

Na njemu je sada da ovu priliku iskoristi, uživa u muzici i gledaocima se oduži tako što će im pružiti mnogo lepih pesama.