Showbiz vesti

Pukli su joj implanti, pala je sa terase, preležala koronu! Jelena Kostov o 2020. godini: Najgore mi je što mi je sin gledao

Pevačici Jeleni Kostov 2020. godina nimalo nije ostala u lepo sećanju. Prvo je imala problem sa implantima zbog čega je završila na operacionom stolu, nakon čega je dobila koronu, koja je trajala dva meseca, a zatim je pala sa terase u vikendici na Goliji.

14.06.2021. - 12:49h
Jelena Kostov
Jelena Kostovfoto: Printscreen/PrvaTV

"Definitivno najgori period je iza mene. Nerado o tome govorim, jer kada to činim ponovo se setim svega i proživljavam tu bol. Sada sam dobro, sve je na mestu, silikoni ne mrdaju, tu su", rekla je pevačica i nastavila:

"Godina 2020. je bila katastrofalna, nevezano za koronu. Preživela sam pad sa velike visine, polomila sam jako zeznutu, sedalnu kost. Još uvek nije sve u redu, ali biće, nadam se. Treba puno vremena da se sve vrati u normalu, ali ja se ne dam", rekla je Jelena za Blic.

"Najtraumatičnije mi je bilo što me je sin video kako padam. Nikome nisam o tome govorila, nisam se oglašavala ni tada, pa neću to učiniti ni sada, ali verujte da bih to, da mogu, najradije izbrisala iz sećanja".