Showbiz vesti

Posle 11 godina, neviđen spektakl: Suzana Jovanović objavila 9 novih pesama i 9 spotova U JEDNOM DANU!

Taman kad smo mislili da ništa više ne može da nas iznenadi na estradi, magovi šoubiznisa Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović nas demantuju. Vlasnica hitova "Maramče svileno", "Džabe care", ali i mnogih drugih, bez ikakve medijske najave objavila je u jednom danu čak 9 novih pesama koje je i ekranizovala, a sve uz podršku supruga. 

11.06.2021. - 08:36h
Suzana Jovanović
Suzana Jovanovićfoto: Prva TV

Mada nikad nije preterano žalila što je karijeru zapostavila zbog porodice, srećna je što je nakon duže medijske pauze okupila najbolju ekipu saradnika i snimila album.

- Ja sam njen glavni sponzor - našalio se Saša na promociji koja je upriličena u jednom ekskluzivnom hotelu u Beogradu.

- Nisam želela da štedim jer 11 godina nisam izdala album, bilo bi sramota da se sada pojavim sa bilo kakvim pesmama - izjavila je Suzana koja je poverenje ukazala najvećim hitmejkerima u zemlji, dok iza ekranizacije novih numera takođe stoje maheri u svom poslu - Dejan Milićević i Goran Šljivić.

Prvu od numera koju je predstavila nosi naziv "Ne idi, ne idi", koju su za nju napisali hitmejkeri Marina Tucaković i Goran Ratković Rale. Ono što je zanimljivo jeste da je ulogu manekena poverila Turčinu za kog se njen suprug Saša Popović našalio da podseća na njega iz mlađih dana.

- Mi smo to namerno uradili i našli dečka koji liči na mene - našalio se Popović na promociji.

Duet koji je sve iznenadio svakako je onaj sa Peđom Mednicom. Njihova numera nosi naviz "Ptice", a kako pevač tvrdi biće hit.

- Srećan sam što sam imao priliku da uopšte sa njom i snimim duet, mislim da nije pesma na prvu ali da će vremenom postati zapažena - rekao je Medenica.

Osim Peđe Medenice, Suzana je snimila duetske numere i sa Sašom Matićem  "Usamljena zver", a tridesetogodišnje prijateljstvo sa koleginicom Viki Miljković krunisano je numerom "4 strane sveta".

Pored ovoga, Suzana će objaviti dve bonus pesme uz dva prateća spota koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Izvor: Grand