Skandali i mračne tajne slavnih ličnosti koji su šokirali svet

Iako ih najčešće znamo sa malih ekrana i zavidimo im na njihovom glamuroznom životu, poznate osobe imaju probleme i tajne kao svi mi.

.

Samo, kada njihovi skandali postanu javni, moraju da se nose sa svim tim pred celim svetom.

U nastavku pročitajte koje su to zvezde privukle pažnju medija svojim neprimerenim ponašanjem, prevarama ili mračnim tajnama koje su dugo skrivali.

Riz Viterspun

Kristen Stjuart, foto: Profimedia
Kristen Stjuart, foto: Profimedia
.

Holivudska miljenica može da bude veoma nezgodna kad popije koju čašiću više. Pre nekoliko godina policajac je zaustavio auto u kom su se nalazili ona i njen suprug. Prilikom hapšenja pijana Riz je pretila: "Znate li kako se zovem? Uskoro ćete otkriti ko sam... Bićete na nacionalnim vestima", rekla je Viterspunova saobraćajcu, prema izveštaju o hapšenju. Brzo se izvinila i izdala saopšetenje: "Očigledno sam popila jedno piće više i veoma mi je neprijatno zbog stvari koje sam rekla. To je definitivno bila zastrašujuća situacija i uplašila sam se za muža, ali to nije izgovor. Izrazila sam nepoštovanje prema policajcu koji je samo radio svoj posao. Prema policiji imam samo poštovanje i veoma mi je žao zbog mog ponašanja", navela je Oskarovka.

Kristen Stjuart

.

Talentovana glumica Kristen Stjuart bila je u vezi sa kolegom Robertom Patinsonom kog je upoznala u kultnom ostvarenju "Sumraka". Fanovi ovog filma bili su oduševljenji parom, koji su ljubav sa platna preneli u stvarni život. Ipak, 2012. godine "US Weekly" i mnogi tabloidi objavili su fotografije na kojim Kristin razmenjuje nežnost i poljupce sa rediteljem Rupertom Sandersom. Obe ljubavi danas su bivše i Kristin se trenutno zabavlja sa scenaristkinjom Dilan Majer.

Bar Refaeli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

.

Izraelski sud osudio je manekenku Bar Refaeli na devet meseci društveno-korisnog rada i njenu majku na 16 meseci zatvora, okončavši time suđenje zbog utaje poreza koje je narušilo imidž nekadašnje nacionalne ikone. Bar i njena majka Cipi Refaeli osuđene su u julu zbog krivičnih dela utaje poreza na dohodak blizu 10 miliona dolara. Prema ugovoru o priznanju krivice koji je sud prihvatio, njima je takođe naloženo da plate 1,5 miliona dolara povrh miliona zaostalih poreza koji se duguju državi. Refaeli je tokom godina radila širom sveta, a izraelski poreski zakon utvrđuje prebivalište prvenstveno na osnovu toga da li je osoba provela veći deo kalendarske godine u zemlji. Refaeli je tvrdila da nije, pa prema tome nije morala da prijavi svoj prihod tokom određenih godina. Tužioci su odbacili njen zahtev i teretili je za davanje netačnih poreskih podataka.

Ešton Kučer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Vudi Alen, foto: Profimedia
Vudi Alen, foto: Profimedia
.

Pre skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka Ešli Elerin je hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija Majkl Tomas Garđulo, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Poznati holivudski glumac Ešton Kučer je 2019. godine svedočio je pred sudom u Los Anđelesu povodom ubistva njegove tadašnje devojke Ešli Elerin. Kučer je objasnio da je planirao da izađe sa Ešli na večeru i da joj je, na dan kada je trebalo da se vide, javio da kasni jer je morao da bude na žurci povodom dodele Gremi nagrada, na šta mu je ona odgovorila da nije problem. Kada ju je kasnije ponovo pozvao, ona se nije javljala na telefon. Zatim se Kučer odvezao do njene kuće i uporno kucao na vrata, ali ih ona nije otvarala. Glumac je onda pogledao kroz prozor i video nered u kući. Primetio je crvene fleke na podu, ali je mislio da su one od vina. Kako mu Ešli nije otvarala vrata, Kučer je otišao. Telo devojke pronašao je sutradan njen cimer.

Vudi Alen

Šarliz Teron, foto: Profimedia
Šarliz Teron, foto: Profimedia
.

Režiser i glumac bio je više od deset godina u vezi s glumicom Mijom Farou, a 1991. godine raskinuo sa njom i uplovio u vezu sa svojom poćerkom Sun-Ji. Mija je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u vezi mnogo ranije, što je zaključila prema golišavim fotografijama Sun-Ji koje je našla, a koje je načinio Vudi. Sun-Ji i Vudi Alen bili su u vezi do 1997. godine, kada su se venčali, a potom su i usvojili dvoje dece.

Šarliz Teron

.

Glumica je izjavila za Nacionalni javni američki radio da se ne stidi da govori o tome kada je njena majka upucala njenog oca u samoodbrani. Imala 15 godina kada je njen otac alkoholičar pucao u vrata sobe u kojoj se krila s majkom: "Nijedan metak nas nije pogodio, što je bilo pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je okončala agoniju", kazala je Šarliz.

Izvor: Superžena