"Komentarisali su da postoji POVEZANOST IZMEĐU NAS"! Mladi pevač o Jeleni Karleuši...

Nekadašnjeg učesnika "Zvezda Granda" publika je upamtila po vrhunskom glasu i sjajnim nastupima, a žiri mu je predviđao blistavu karijeru.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

Talentovani Kragujevčanin Aleksandar Radojević je nakon učešća u takmičenju, snimio i prvu pesmu pod nazivom "Premalo".

Nikada nije krio da je veliki fan Jelene Karleuše, a i ona je za njega imala samo reči hvale, te smo često imali prilike da čujemo njene pozitivne komentare na račun Aleksandra.

"Nakon takmičenja, a pogotovo nakon Jeleninih uvek pozitivnih komentara da sam na sceni "zverka" i da kako kaže podsećam na nju, ljudi su komentarisali da postoji povezanost između nas. Da li bih bio kao ona? Ne u potpunosti, ali bih svakako voleo da imam pristup karijeri, muzici, šoubiznisu kao ona. Verujem da ću vremenom publici pokazati dosta dobre muzike, performansi, dobar pristup šoubiznisu, a samim tim i kakav sam privatno", rekao je Aleksandar za grand.online.

.

Marije Šarifović mu je bila mentor, a Aleksandar nam je otkrio koji njen savet i danas pamti.

"Dobar pevač, mora u ta 3, 4 minuta da pokaže najbolje od sebe. Komentari žirija u takmičenju su bili sve bolji i pozitivniji, mislim da smo ona i ja odradili odličan posao kada je moje učešće u pitanju", zaključio je mladi pevač.