Zvezda "Igre sudbine" otkriva KAKO mora da IZGLEDA NJEN PARTNER i da li joj znači da bude iz javnog života

Ulogom smerne i dobroćudne Mile Galić u seriji "Igra sudbine", Olja Lević je za kratko vreme osvojila srca publike. Svakodnevno joj prilaze pripadnici mlađe populacije, želeći da se zajedno fotografišu i prija joj što je uzor mnogih mladih. Međutim, nekad joj smeta kada joj kažu da je "previše dobra".

Olja Lević u seriji &Igra sudbine&, foto: Prva
Olja Lević u seriji "Igra sudbine", foto: Prva
.

"Ne kažu mi ljudi nemoj da si toliko dobra, nego mi kažu ne budi tolika smaračica. Ali ima i onih koji priđu i kažu: “Svaka čast što podstičete sa scenaristom Žarkom prave vrednosti, kojih danas ima malo i zagubile su se.” Ali Mila je jedna dobra devojka, sa puno vrlina i kvaliteta. Drago mi je što moja uloga ima uticaj na decu. Ali se isto tako nadam drugačijim ulogama - kaže za “Blic” Olja Lević.

Ipak, kada je reč o muškarcima, Olja je zasad slobodna devojka.

"Imaju strah da mi priđu. Međutim, ima i onih koji su hrabri, opušteni i luđi pa ne shvataju to ozbiljno što se bavim javnim poslom. Smatram da nema potrebe da bilo ko ima strah. Neki su malo suzdržaniji, ali ima i onih koji nisu. Kako se ko snađe", kaže kroz osmeh Olja, a na pitanje da li joj je važno da li će njen partner biti poznata ličnost ili ne, glumica je odgovorila:

"Nikada mi se nije svideo neko ko je poznat, da li je to iz moje branše ili sportista. Ali ukoliko se zaljubim, što da ne. Jeste da ja odlučujem, ali to zavisi od onoga kojeg mi Bog pošalje", iskreno je rekla Olja za Blic.

Olja Lević i Luka Raco, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv / screenshot
Olja Lević i Luka Raco, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv / screenshot
.

Prema njenim rečima, kod muškarca kada je fizički izgled u pitanju bitno je da on bude tamnoput.

"Da ima crnu kosu, crne oči, što ne znači da će takav biti u budućnosti. Ni kada sam bila mala nisu mi se sviđali poznati muškarci. Međutim, kada je ljubav u pitanju, to se nikada ne zna. Prava ljubav i jaka hemija se desi nekoliko puta u životu i kada se pojavi onaj pravi, tu situaciju treba iskoristiti", iskrena je ona.

Olja Lević, foto: Prva TV
Olja Lević, foto: Prva TV
.

"Iako pišu muškarci, ja ne odgovaram. Više volim taj kontakt oči u oči. Nikada nisam ni odgovorila kada mi je neko pisao u inboks", naglašava Olja.