"DRUGI SE LAKTAJU, IZGINUŠE OD MODIRANJA"! Rada bez dlake na jeziku o svojim odevnim kombinacijama!

Često se u javnosti polemiše o odevnim kombinacijama Rade Manojlović, ali se pevačica ne obazire na zajedljive komentare.

Rada Manojlović, foto: Prva TV
Rada Manojlović, foto: Prva TV
.

Pevačica Rada Manojlović prokomentarisala je svoj stil i ispričala da se ne opterećuje izborom garderobe, te da joj je najbitnije da prenese dobru energiju na publiku.

"Nikad se tome nisam posvetila. Dakle, ja sam napravila karijeru bez ijednog laktanja i bez ijednog opterećenja šta imam na sebi. Zamisli kad bih se stvarno bavila time i kad bih se posvetila izgledu. Drugi se laktaju, izginuše od modiranja, nemam ništa protiv. Ja sam toliko posvećena svom primarnom zanimanju, znači ja sam pevačica. Meni je navažnije da prenesem energiju na publiku. Da li sam čupava ili mlatim kosom, meni to nikad nije bilo važno. Mogu da izađem u džaku i u patikama, to me jednostavno ne opterećuje. Ne kažem da ne bi trebalo da obratim pažnju i na taj segment", rekla je ona za IDJTV, prenosi grand.online.

Manojlovićeva se osvrnula na svoj vitki izgled i rekla da može da iznese sve što je trenutno na modnim pistama.

"Kada bih želela time da se bavim, kad bih se posvetila svom modnom izrazu, neko ko ima skoro 1,75 cm, 57 kilograma, idealnu manekensku liniju, neko kao ja, male grudi i duge noge. Kada budem krenula time da se bavim, ja ne znam šta bih njima poručila", istakla je ona.

Radine odevne kombinacije često se komentarišu na društvenim mrežama, a pevačica je sada otkrila da li je pogađaju negativni komentari.

"Da mi je stalo do raznih mišljenja modnih stručnjaka i koleginica, pa možda negde generalno i publike, u smislu ljudi, zaista bih vodila računa da se oblačim u skladu sa onim što se očekuje od mene, da živim kako se očekuje od mene. Svako svojom garderobom iskazuje svoju ličnost. Ja ako se nekad obučem totalno šareno sa čupavom kosom, to je moje trenutno duševno stanje. Ja ne želim da budem savršena ili upakovana u nešto što je po merilima ili propisima. Zato to uvek iskače iz okvira. Imam neke svoje kreacije, ne volim da budem u onome u čemu su svi. Hoću da izrazim svoju ličnost i svoju posebnost u kakvom god smeru ona išla, samo da je drugačije", zaključila je pevačica za IDJTV.