Showbiz vesti

Nova romantična komedija “Pokucaj na moja vrata”: Uđi slobodno - večeras u 19.10 na TV Prva

Za sve koji veruju u snagu ljubavi, sjajna romantična komedija “Pokucaj na moja vrata” koja startuje večeras u 19.10 časova na TV Prva (repriza narednog dana u 11.40h), biće pravo otkrovenje i nezaobilazna tema u svakom domu

17.05.2021. - 09:00h
Eda i Serkan
Eda i Serkanfoto: Promo Prva TV

Ova serija osvojila je srca publike u čak 45 zemalja sveta u kojima se prikazuje. Glavni glumci Hande Erčel (27) i Kerem Bursin (33), vodiće nas kroz sjajnu priču koja govori o borbi za ljubav I pravim vrednostima uprkos brojnim preprekama sa kojima će se susretati.
Jednom kada uđete kroz vrata ove romantične avanture, bićete zavedeni poput milionske publike širom sveta. Ni mediji nisu ostali ravnodušni prema glavnim junacima ove priče I ne prestaju da pišu I nagađaju o odnosu lepe Hande I atraktivnog Kerema.

Hande je počela svoju karijeru kao model ali se može reći da su joj se sva vrata na koja je pokucala, otvarala. Tako se njena velika želja da postane glumica, brzo ostvarila. Ona je trenutno najpopularnija glumica u Turskoj I važi za jednu snažnu, šarmantu i pametnu mladu damu na čije čari ni jedan njen kolega ne ostaje imun. Erčel na instagramu prati više od 20 miliona ljudi, a mnogi svetski brendovi se utrkuju za njenu naklonost.

Svoju tajnu uspehu pripisuje vrednom I napornom radu I disciplini. Ističe da voli sve obaveze da završi u roku, da je izuzetno odgovorna I ne voli da kasni. Zbog toga I svi reditelji vole da sarađuju sa mladom glumicom koja svaki dan koristi za lično usavršavanje I napredovanje. U novoj seriji na Prvoj tumači lik Ede, mlade, lepe I pametne devojke koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona je dobra I mila osoba koja pleni vedrinom ali s druge strane je brzopleta u svojim odlukama. Njen neprijatelj Serkan Bolat, uspešni biznismen kojeg tumači zgodni glumac
Kerem Bursin, postaće simpatija i ljubav, a rasplitanje zamršenog odnosa
pratiće mnoge komične situacije.Upravo njihova izuzetna gluma I neodoljiva privlačnost koju su verno dočarali, podstakla je mnoge spekulacije u medijima o prirodi njihovog odnosa I u privatnom životu. Ipak, njih dvoje vrlo su škrti na odgovorima kada je u pitanju njihova ljubavna romansa. Nedavno su za jedan magazin izjavili da su se upoznali četiri meseca pre početka snimanja i da je tada počeo karantin zbog korone. Stoga su mnogo vremena proveli četujući online razmenjujući mišljenja I ideje u vezi sa
njihovim ulogama. To je zapravo I bila prekretnica jer su uspostavili dobru komunikaciju i kako tvrde “stvorila se dobra energija među nama”.
Kerem ima samo reči hvale za svoju parnterku, kaže da je izuzetno duhovita, zabavna ali I vredna.

Tamošnji mediji su objavili i da je zgodna Hande prekinula dugogodišnju romansu sa velikom turskom zvezdom Muratom Dalikicem prošle godine koji nije mogao da sakrije ljubomoru zbog hemije koja se na setu osećala između nje i Kerema. Njih dvoje su često tokom pauza u snimanju odlazili u duge šetnje što je dodatno podstaklo govorkanja na setu. Informacije su naravno brzo dospele I do medija.

Glumac je najpre sve poricao I tvrdio da prema svojoj koleginici gaji isključivo prijateljska osećanja. Vremenom se menjao način na koji je govorio o svojoj parnerki. Voli da istakne da su se istinski zavoleli I zbližili na setu. Stvorili su krug međusobnog poverenja, dele mnoge zajedničke strasti ali prvenstveno prema umetnosti. Glumac ne krije da je Hande osoba koju bi voleo zauvek da ima u svom životu.

Ni sama Hande ne ostaje ravnodušna kada govori o svom kolegi koji je poznat kao veliki borac za ženska prava i rodnu ravnopravnost. Za njega kaže da je izuzetno profesionalan I nesebičan kolega. Stoga I ne čudi što su zajedno dočarali njihove likove na taj način da gledaoci pomisle da su zajedno I u privatnom životu. Po mišljenju milionske publike širom sveta, Kerem I Hande su stvoreni jedno za drugo, a naši gledaoci će I sami moći da to procene I prate ovu divnu romantičnu priču svakog radnog dana od 19.10h na Prvoj (repriza narednog dana u 11.40h).