Hande Erčel i njen kolega Kerem Bursin iz serije "Pokucaj na moja vrata" ljubav sa ekrana preneli u realnost

Od ponedeljka na Prvoj televiziji od 19.10 startuje nova turska serija "Pokucaj na moja vrata". U pitanju je romantična komedija koja je već osvojila milionsku publiku u zemljama u kojima se prikazivala. Glavnu žensku ulogu u seriji igra lepa Hande Erčel koju vam sada predstavljamo.

Lepa glumica, foto: Promo Prva TV
Lepa glumica, foto: Promo Prva TV
.

Hande Erčel rođena je 24. novembra 1993. godine u Balikesiru. Visoka je 1.75 m pa nije čudo što se pored glume bavila i manekenstvom. Osvajala je brojne titule na takmičenjima lepote, ali i nagrade za glumu.

Hande je debitovala u seriji „Gunešine ćerke“. Ta uloga joj je donela naklonost publike, a ujedno je bila ulaznica za nove projekte donevši joj i prestižnu nagradu u kategoriji „Zvezda u usponu“. Od 2016-2017. glumila je sa Burakom Denizom u romantičnoj komediji „Ljubav ne razume reči“, za koju je takođe nagrađena u kategoriji za najbolju glumicu u romantičnoj komediji.

Eda u Pokucaj na moja vrata, foto: Promo Prva TV
Eda u Pokucaj na moja vrata, foto: Promo Prva TV
.

Serija „Pokucaj na moja vrata“, romantična komedija, u kojoj Hande tumači Ede Jildiz, donela joj je još veći uspeh i popularnost. Tome je sigurno doprineo i njen kolega glumac Kerem Bursin koji u seriji igra njenog fiktivnog verenika.

Hemija između glavnih junaka koja je očigledna na ekranu podstakla je medije na spekulacije da su njih dvoje i privatno u emotivnoj vezi. Hande i Kerem se pojavljuju na naslovnim stranama prestižnih časopisa, daju izjave u kojima hvale jedno drugo, kao specijalni gosti učestvuju u šou programima, ali nikada nisu javno priznali da su u vezi. Ipak, ono što medijima posebno daje pokriće za ovakve spekulacije jeste činjenica da je Hande raskinula dugogodišnju vezu sa pevačem Muratom Dalikicem, a kao razlog navode njegovu ljubomoru.

Eda i Serkan, foto: Prva TV
Eda i Serkan, foto: Prva TV
.

Pored glume, Hande ima i diplomu likovnih umetnosti i želju da se bavi i time. Ona uživa popularnost i internacionalne publike, koja je u velikom broju prati na društvenim mrežama, pa tako na svom Instagram nalogu broji više od 20 miliona pratilaca.

Više o seriji "Pokucaj na moja vrata" saznajte OVDE