Sin Lise Kudrou mislio da mu je Dženifer Aniston mama (FOTO/VIDEO)

Glumica Lisa Kudrou, popularna Fibi iz serije "Prijatelji", priznala je da je njen sin bio ubeđen da mu je Dženifer Aniston prava majka.

Sa seta kultne serije &Prijatelji& - Lisa Kudrov i Dženifer Aniston sa Dejvidom Švimerom, foto: Profimedia/Landmark Media
Sa seta kultne serije "Prijatelji" - Lisa Kudrov i Dženifer Aniston sa Dejvidom Švimerom, foto: Profimedia/Landmark Media
.

Lisa Kudrou rekla je, gostujući u emisiji Konana O'Brajana, da njen sin Džulijan (23), koji je kao dete posećivao setove snimanja serije "Prijatelji" i da je u jednom trenutku mislio da mu je Lisina koleginica Dženifer Aniston mama.

"Malo se zbunio. Znam da je bio zaista opsednut Džen Aniston", rekao je O'Brajan na početku razgovora.

"Poleteo bi joj u krilo. Ona je umiljata bubica, i to je imalo smisla. Uvek mi je bilo drago zbog bilo koga prema kome je Džulijan osećao ljubav i obrnuto", rekla je glumica.

Lisa, čija je stvarna trudnoća dovela do četvrte sezone u kojoj je Fibi nosila trojke, objasnila je da je to što je Džulijan dolazio na setove u vrlo osetljivom periodu možda uticalo na to da se oseća konfuzno.

Međutim, otkrila je da se Džulijan možda previše vezao za Rejčel, jer kada bi kod kuće video Dženifer Aniston na televiziji, rekao bi: "Mama!"

.

Pre nekoliko dana, Lisa je povodom rođendana svog sina podelila na Instagramu njegove retke fotografije, a Dženifer Aniston ih je prokomentarisala: "Srećan rođendan, Džuls! Kao da je bilo juče kada si se rodio".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)