Top 5 junakinja telenovela: Kako danas izgledaju Zlobnica, Kasandra, Ljovisna, Rubi i Marisol! (FOTO)

Mnoge od njih i dalje izgledaju kao na početku karijere, a jedna se baš mnogo promenila...

.

Popularnost koju su latino zvezde imale na Balkanu devedestih i početkom dvehiljdaitih bila je toliko velika da se i dan danas reprize telenovela rado gledaju.

U nastavku, pogledajte kako danas izgledaju neke od najpopularnijih latino diva koje smo obožavali da gledamo na malim ekranima.

5. Rubi

Lepa Barbara Mori glumila je lik Rubi u istoimenoj seriji, danas ima 43 godine i sudeći po komentarima svojih fanova na Instagramu - lepša je nego ikada. Pre nekoliko godina je postala baka i obožavatelji smatraju da je definitivno najlepša baka na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

.

4. Zlobnica

Gabrijela Spanić, venecuelanska glumica čiji je otac hrvatskog porekla, glumila je pre više od dve decenije seriji "Zlobnica" i to bliznakinje - jednu dobro i jednu zlu. Danas ima 47 godina i dalje izgleda atraktivno i sačuvala je prirodnu lepotu.

.

3. Marisol

Pre 25 godina glumica Erika Buenfil je igrala Marisol, a danas je mnogi ne bi prepoznali, jer se znatno izmenila.

.

2. Ljovisna

Prelepa Skarlet Ortiz, koja je pre više od dvadest godina godine glumila u seriji "Ljovisna" uspela je da očuva svoju lepotu bez esetetsklih operacija. I danas izgleda kao kada smo je gledali u seriji.

.

1. Kasandra

Venecuelanska glumica Koraima Tores je svetsku slavu stekla tumačeći lik Kasandre u istoimenoj latinoameričkoj sapunici, koja je bila veoma popularna na našim prostorima. Skoro posle trideset godina od snimanja serije izgleda neverovatno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

.

Izvor: Superžena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)