"Izgradila sam karijeru zbog telefonskog poziva Džordža Klunija"

Američka glumica Džulijana Margulis, najpoznatija po ulozi bolničarke u seriji "E.R", priznala je da joj je kolega Džordž Kluni pomogao da ostvari uspeh u glumačkoj karijeri.

Džulijana, foto: Profimedia
Džulijana, foto: Profimedia
.

Margulis je, gostujući u emisiji "Jimmy Kimmel Live", priznala da je jedan postupak njenog kolege iz serije "E.R.", doktora Daglasa koga igra Kluni, glavni razlog zašto još uvek ima uspešnu holivudsku karijeru.

Glumica i producentkinja (54), koja je u popularnoj seriji iz 1994. igrala bolničarku Kerol Hatavej do šeste sezone, rekla je da mora da oda priznanje Kluniju.

"Džordž je zaslužan za moju karijeru. Zato što je našao vremena da me pozove telefonom i kaže da ne prihvatam drugi posao, jer je mislio da će me zadržati kao redovnu ulogu u seriji. I zbog tog telefonskog poziva završila sam u Urgentnom centru", ispričala je Džulijana Margulis.

Džordž i Džulijana, foto: Profimedia/©NBC/Courtesy Everett Collection
Džordž i Džulijana, foto: Profimedia/©NBC/Courtesy Everett Collection
.

Ona je u intervjuu otkrila da Klunija oslovljava sa "Dag", a on nju sa "Kerol", i to je nešto što su, kako kaže, oduvek radili.

Margulis kaže i da je Kluniju poslala rođendansku čestitku poslednjeg dana njegovih 50-ih.

"Vrati se unazad kada budeš napunio 90 godina, da vidiš koliko si bio mlad sa 60. Proklinjaćeš dan koji si protraćio misleći da stariš, ili da si prestar", poručila mu je glumica.

Izvor: B92.net