Showbiz vesti

Takmičarka zapevala Voji na korejskom, a njegova reakcija... Da li je severno ili južnokorejski? Ti kreni, pa ću prepoznati VIDEO

Ne samo što odlično snalazi pred kamerama, čak i nepredviđenim situacijama, već se tokom dugogodišnje voditeljske karijere Voja Nedeljković pokazao i kao poliglota i vrsni muzički stručnjak, u šta se svake subote i nedelje uveravamo.

05.05.2021. - 10:13h
Jovana i Voja
Jovana i Vojafoto: Grand printscreen

Nedavno nas je sve zasmejao predstavljanjem na japanskom (OVDE), a sada je pokazao da odlično zna i korejski, čak i da stručno oceni kad neko peva na ovom jeziku.

Tokom ovonedeljne emisije "Zvezde Granda Specijal", takmičarka popularnog talent šoua Jovana Lazarević (16) je izjavila da mu je ostala dužna pesmu na korejskom, budući da je u prethodnoj emisiji pevala na arapskom, pa je rešila da ispuni obećano.

- Da li je severno ili južnokorejski? Aj, ti kreni, pa ću prepoznati po akcentu - rekao je Voja, a nakon što je mlada Jovana otpevala korejsku numeru, voditelj je dao svoj sud koji je sve u studiju nasmejao.

- Evo, Isak je prepoznao da je reč o Južnoj Koreji. Svaka čast, samo te krajeve na "Guri vao" možeš malo drugačije da otpevaš, jer se malo drugačije pevaju u tim krajevima, ali nema veze, svaka čast - našalio se Nedeljković, a ceo video možete da pogledate u nastavku.

Izvor: Grand