Pričali su da se promenio, a ISAK ŠABANOVIĆ objašnjava kako je bilo i kako je sad: "A kažu da je najteže postati pop u svom selu"

U svom prvom i jedinom pojavljivanju u takmičenju ’’Zvezde Granda’’ već je dobio status zvezde od strane članova žirija i pobrao simpatije celog regiona. Međutim četvrti krug morao je da prođe bez Isaka Šabanovića iz opravdnih razloga, a publiku je mesecima mučilo pitanje kada će se opet pojaviti. A kada je konačno ponovo stao na veliku scenu, ništa nije bilo drugačije od prvog puta.

foto: Prva TV/Grand printscreen
foto: Prva TV/Grand printscreen
.

- Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono...Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promenio nisam, dlanovi mi se sijaju, i dalje sam tremaroš.

Mnogi su pokušavali da ospore njegov talenat pa se našao i na meti prozivki da je samo običan imitator, i svi su čekali samo jedno - da vide ume li ovaj Crnogorac da uradi nešto drugačije u odnosu na svoj prvi krug

- Čekao sam da se opravdam pre žirijem jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek, i ti sa sličnim glasovima idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta, i da vidim ume li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene.

U intervjuu za Grand.online otkrio je da je i ovoga puta imao veliku tremu, naročito kada je pročitao ime svog protiv-kandidata.

- Očekivao sam pet glasova, ajde i da je bio baraž potrudi bi se. Sanja Boban je meni "vau" i mislim se dajte ljudi nešto lakše.

Pored svega lepog što mu se dogodilo kroz ovo takmičenje, Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom gradu Bijelom Polju. Takmičar smatra da je opravdao poverenje koje su mu svi dali, a naročito sugrađani.

- Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče, mislim nisu me oni tako prozvali to ja kažem za sebe jer sam vijao stalno po ulicama, a sutrdan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu.

Kada je reč o njegovom daljem plasmanu, otvoreno priznaje da ne očekuje ništa, pa čak ni prolazak.

- Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sledeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da - iskreno odgovara Isak.

.

Izvor: Grand