Šta se to desilo Lani Nikolić u stvarnom životu nakon što je NAPUSTILA "Urgentni centar"? Glumica se odlučila NA VELIKI KORAK!

Pojavila se u trećoj sezoni serije "Urgentni centar" i kao studentkinja medicine brzo je osvojila srca publike. Uloga Lane donela joj je veliku popularnost, a mlada glumica nastoji da gradi uspešnu karijeru.

Jelena Ristić, serija &Urgentni centar&, foto: Printscreen/PrvaTV
Jelena Ristić, serija "Urgentni centar", foto: Printscreen/PrvaTV
.

Glumica Jelena Ristić, do nedavno Živković, gostujući u emisiji "Praktična žena" priznala je da joj je pandemija korona virusa izbistrla um i pokrenula je na nove izbore. Tako je prošlog leta 'stala na ludi kamen' sa momkom iz Kraljeva.

"Imali smo to malo 'koronsko' venčanje, jer nije bilo mogućnosti da pozovemo veliki broj ljudi. Moj muž je iz Kraljeva i mi smo bili razdvojeni neko vreme. Tada smo shvatili šta jedno drugom značimo. Imamo neke zajedničke planove i onda smo odlučili da zajedno idemo ka tome. Tako se desilo i venčanje", rekla je mlada glumica Jelena o svom suprugu u emisiji "Praktična žena".

Publika je često identifikuje sa likom iz serije, iako je nedavno napustila treću sezonu. Podsećamo, Lik Lane Nikolić je stradao od strane pacijenta, a u toj nesreći preživeo je samo doktor Damjan Mešterović.

Jelena Ristić se nada novim glumačkim angažmanima i da će se uskoro oprobati u ulogama opasnica. 

A kako njen izabranik izgleda možete pogledati NA OVOM LINKU!